Well-born.nl

newbornfotografie

Wat zijn ze lief he, pasgeboren baby's en wat worden ze snel groot. Een goed idee om jouw baby in de eerste weken na de geboorte te laten fotograferen. Je hebt dan altijd een tastbare herinnering aan deze mooie tijd. Maar het moet wel goed gebeuren, mooi en met het juiste gevoel in het plaatje gelegd. Tijd dus voor iemand die zowel verstand van zaken heeft als een goede visie op sfeer en beeld.

Na vele jaren fotografie als hobby te hebben bedreven, werken als co-docent bij Fotocursus Velp en studeren aan de Fotovakschool meen ik te mogen zeggen dat ik verstand van zaken heb. Aan sfeer en beeld besteed ik veel aandacht. Misschien minstens zo belangrijk: ik ben gek op kinderen. Het kind staat niet alleen fotografisch centraal, mijn hele manier van werken is erop gericht om het kindje minimaal te belasten. Wil jouw baby eten? Dan stoppen we even en nemen de tijd om hem of haar weer lekker rustig te krijgen. Lukt het onverhoopt niet om jouw kindje in de juiste stemming te krijgen dan maken we gewoon een nieuwe afspraak. Geen probleem.

Ben je geïnteresseerd in een serie foto's van jouw pasgeboren baby vul dan het aanmeldformulier in. Het is ook mogelijk om iemand een (deel van de) fotoshoot cadeau te doen. Het perfecte cadeau voor de aanstaande ouders! Kijk hier verder op deze website om hier meer over te lezen.

Als je nog vragen hebt dan kun je gebruik maken van het contactformulier.

Hopelijk tot snel.

 

Carla Kostelijk-Welboren