Well-born.nl

newbornfotografie

Tarieven

Niet iedereen wil hetzelfde gefotografeerd hebben. Daarom werken wij met twee verschillende pakketten. Je kunt zelf bepalen wat je tijdens de fotosessie vastgelegd wilt hebben. Hieronder vind je de verschillende pakketten en de bijbehorende tarieven.

In deze tarieven is het gebruik van de studio, het gebruik van props (sfeerverhogende attributen) en de nabewerking van een aantal foto's inbegrepen. Je krijgt het in het door jou gekozen pakket genoemde aantal foto's als digitaal bestand aangeleverd. Je kunt hiermee zelf het door jou gewenste aantal afdrukken laten maken. Je betaalt dus alleen de afgesproken pakketprijs en wordt niet geconfronteerd met hoge kosten achteraf!

De verschillende pakketten:

Pakket A

In dit pakket wordt alleen jullie baby gefotografeerd. Daar nemen we een paar uur de tijd voor. Andere outfit; geen probleem! Tijdens de sessie worden vele foto's gemaakt, de 10 mooiste en/of leukste foto's worden toegestuurd.

Dit pakket kost € 179

Pakket B

In dit pakket maken we natuurlijk ook foto's van jullie baby maar wordt er tevens tijd vrijgemaakt om de beide ouders met de baby te fotograferen. Van deze sessie worden de 15 mooiste en/of leukste bestanden aan jullie geleverd.

Dit pakket kost € 199

1 jaar na de geboorte

Bij het pakket '1 jaar na de geboorte' krijg je vier bewerkte fotobestanden van jullie (klein)kind. Bij de prijs is het fotobewerken inbegrepen.

Dit pakket kost €79